Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus: Se fură cum nu am crezut că e posibil

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că "se fură cum nu a crezut că e posibil" şi că "traiul" actual al românilor se datorează şi faptului că nu s-au gospodărit bine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4424 afișări
Imaginea articolului Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus: Se fură cum nu am crezut că e posibil

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus: Se fură cum nu am crezut că e posibil (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

"Să aibă poporul nostru atâta înţelepciune, atâta dragoste pentru ţară şi pentru fiecare dintre noi ca, punând votul unde trebuie, să alegem pe cei mai gospodari, pe cei mai pricepuţi şi pe cei mai cinstiţi pentru că, dacă o ducem aşa cum o ducem deopotrivă, nu avem un trai mult mai deosebit decât al dumneavoastră, asta este din cauză că nu ne-am gospodărit bine şi am furat fără niciun pic de jenă. Se fură cum nu am crezut că e posibil. Poate că ploile astea nefericite să ne spele de păcatele astea, să intrăm la urnele de vot cu cele mai bune gânduri, cu cele mai folositoare gânduri pentru noi toţi şi să lăsăm mai deoparte prieteniile, obligaţiile, chiar partidele, dacă partidele nu pun oamenii cei mai buni şi să ni-i alegem noi pe cei care ne vor conduce bine de aici înainte", a declarat Mircea Ionescu Quintus.

Preşedintele de onoare al PNL a precizat că nu a ratat niciun vot până acum.

"Din '38 nu am pierdut niciun vot, şi când a fost cu mareşalul, şi câte erau pe vremea aceea, şi partidele politice le-am votat , nu am lipsit de la niciun vot. Şi iată m-am încăpăţanat, deşi mi s-a recomandat să nu ies, să nu lipsesc nici astăzi. (...) Fiecare vot contează. Cu un vot în plus se poate alege un om bun sau un om mai puţin bun. Şi noi avem două voturi. Contează cu cine votăm şi cu cine votăm", a precizat Mircea Ionescu Quintus.

Liberalul a votat la şcoala RareşVodă din Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici