Video Copreşedintele PNL Alina Gorghiu şi-a uitat buletinul în secţia de votare: Să alegeţi oameni oneşti şi cinstiţi - FOTO , VIDEO

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a îndemnat pe români să dea un vot util duminică, la alegerile locale, în condiţiile în care este un singur tur de scrutin pentru primari.

812 afișări

Copreşedintele PNL a votat duminică la Universitatea de Agronomie din Bucureşti. Ea a spus că, din păcate, este un singur tur de scrutin, astfel încât românii ar trebui să dea un vot util.

Gorghiu a mai spus că îi roagă pe alegători să se implice, pentru că cei care stau acasă şi dau un "vot" de blam nu decid viitorul, ci cei care participă la alegeri. "Vă rog să vă implicaţi, să vă decideţi viitorul. Să alegeţi oameni oneşti şi cinstiţi", a declarat Gorghiu.

Înainte de a părăsi secţia de votare, Alina Gorghiu a fost strigată de unul din membrii comisiei de vot pentru că şi-a uitat buletinul. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici