Preşedintele i-a înaintat în grad pe şefii SPP, STS şi oficiali MApN

Directorii SPP şi STS, Lucian Pahonţu şi Marcel Opriş, au fost înaintaţi în grad de preşedintele Traian Băsescu, pe lista decretelor de avansare semnate de şeful statului figurând şi numele lui Ilie Botoş, director general adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei.

1159 afișări
Imaginea articolului Preşedintele i-a înaintat în grad pe şefii SPP, STS şi oficiali MApN

Traian Băsescu (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Astfel, Ilie Botoş a fost înaintat la gradul de general-locotenent cu trei stele. De asemenea, a fost înaintat în gradul de general-locotenent cu trei stele generalul-maior cu două stele Cârnu Fănică, şeful SMFA, locţiitorul pentru operaţii şi instrucţie, Valeriu Nicuţ şi Cătălin Zisu, şeful Comandamentului Logistic Întrunit.

Ioan Oprişor, secretar al CSAT, a fost înaintat în gradul de general cu patru stele.

Astfel, şeful SPP, general-locotenentul cu trei stele Lucian Pahonţu, a fost înaintat în gradul de general cu patru stele. Marcel Opriş, general-locotenent cu trei stele şi şef al STS, a fost de asemenea înaintat în grad, fiind făcut general cu patru stele.

Prim-adjuncul şefului SPP, Gabriel Creţu, a fost înaintat la gradul de general-maior - cu două stele. Au fost de asemenea înaintaţi în grad Cristian Cioc şi Costin Nedelea, din conducerea SPP.

Preşedintele i-a mai înaintat în gradul de general-maior cu două stele pe Cătănici Avram - fost şef al Garnizoanei Bucureşti, în prezent comandant al Diviziei 4 Infanterie Gemina; Ioniţă Ariton, şef al Statului Major al Forţelor Terestre din Ministerul Apărării Naţionale; Maria Lupu, şefa Direcţiei Financiar-Contabile din MApN, locţiitorul şefului Departamentului pentru Armamente din MApN, Cătălin-Adrian Moraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici