Preşedintele Iohannis va susţine un mesaj în plenul reunit al Parlamentului, pe 9 februarie

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, o scrisoare deschisă preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu, în care le propune să susţină un mesaj, în şedinţă reunită a plenului celor două Camere, pe 9 februarie, la ora 16.00.

404 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iohannis va susţine un mesaj în plenul reunit al Parlamentului, pe 9 februarie

Preşedintele Iohannis va susţine un mesaj în plenul reunit al Parlamentului, pe 9 februarie (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis luni, o scrisoare Preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi Preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul Valeriu-Ştefan Zgonea, în care se preciează că, în conformitate cu prevederile Art. 88 din Constituţia României, republicată, doreşte să adreseze Parlamentului un mesaj.

”Vă propun ca data prezentării mesajului în şedinţa reunită a celor două Camere ale Parlamentului să fie data de 9 februarie 2015, ora 16.00”, se menţionează în scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis, transmisă preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului.

Scrisoarea şefului statului vine la câteva ore după întâlnirea pe care preşedintele Klaus Iohannis a avut-o, la Palatul Cotroceni, cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu, pe tema priorităţilor legislative ale sesiunii parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici