Preşedintele Klaus Iohannis: Condamn cu tărie atacul terorist de la Barcelona

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seară, pe Twitter, un mesaj de condoleanţe în limba engleză familiilor victimelor atentatului de la Barcelona, în care 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 50 au fost rănite.

279 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis: Condamn cu tărie atacul terorist de la Barcelona

Preşedintele Klaus Iohannis: Condamn cu tărie atacul terorist de la Barcelona

”Condamn cu tărie atacul terorist de la Barcelona. Condoleanţele mele familiilor victimelor. Solidaritate cu Spania”, este mesajul postat de şeful statului pe Twitter.

Autorităţile spaniole l-au identificat pe presupusul autor al atacului cu vehicul comis joi după-amiază în centrul oraşului Barcelona, relatează presa spaniolă. Potrivit cotidianului El Pais, bărbatul care a închiriat autoutilitara folosită în atac este un islamist, Driss O. S. Poliţia catalană a confirmat că atacul cu vehicul comis joi după-amiază pe Bulevardul Rambla, în centrul oraşului Barcelona, este un act terorist.

Cel puţin 13 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în atac, afirmă surse citate de cotidianul El Mundo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici