Preşedintele Klaus Iohannis, mesaj de condoleanţe Familiei Regale, după decesul prinţului Philip

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj de condoleanţe Familiei Regale şi poporului britanic, după decesul prinţului consort Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

275 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis, mesaj de condoleanţe Familiei Regale, după decesul prinţului Philip

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a postat mesajul pe contul de Twitter.

„Am aflat cu mare tristeţe despre decesul Alteţei Sale Regale, Prinţul Philip, Duce de Edinburgh. România este alături de Familia Regală şi de poporul britanic în acest moment de durere, exprimându-ne condoleanţele şi încrederea deplină că istoria va onora contribuţia Alteţei Sale Regale”, este mesajul transmis de către şeful statului.

Ducele de Edinburgh, soţul reginei Elizabeth a II-a, a murit la Castelul Windsor, a comunicat familia regală britanică.

„Cu profundă tristeţe, Majestatea Sa Regina a anunţat moartea iubitului ei soţ, Alteţa Sa regală prinţul Philip, duce de Edinburgh. Alteţa Sa regală a decedat în pace în această dimineaţă, la Castelul Windsor", a comunicat Palatul Buckingham, conform BBC News.

Steagurile au fost coborâte în bernă la toate instituţiile din Marea Britanie în urma anunţului decesului.

Starea de sănătate a prinţului Philip se deteriorase în ultima perioadă şi se retrăsese din viaţa publică în anul 2017.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici