Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: Mă gândesc serios să am o discuţie cu Mircea Geoană

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că ar dori să aibă zilele următoare o discuţie cu Mircea Geoană, considerând că formaţiunea condusă de acesta, PSRO, ar putea fi un partid cu care PSD să colaboreze.

455 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: Mă gândesc serios să am o discuţie cu Mircea Geoană

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: Mă gândesc serios să am o discuţie cu Mircea Geoană (Imagine: Laszlo Mihaly/ Arhiva Mediafax Foto)

”Mircea Geoană a spus câteva lucruri care mie mi se par foarte interesante şi care mă fac să mă gândesc serios că o discuţie cu Mircea Geoană nu strică. Discuţie pe care sper să o pot realiza zilele următoare”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă îşi doreşte o revenire a lui Geoană în PSD, Dragnea a negat. ”Nu îmi doresc nici eu, nu cred că îşi doreşte nici dumnealui. Mircea Geoană este preşedintele unui partid. Dar a spus lucruri importante pentru conjunctura politică actuală. PSRO poate să fie unul dintre aceste partide (n.r. cu care să discutăm pentru o colaborare), dacă ne vom întâlni şi dacă vom găsi util că merită să facem această colaborare”, a mai adăugat Liviu Dragnea.

Senatorul Mircea Geoană a admis marţi că a discutat cu liderul PRU Bogdan Diaconu şi cu Sebastian Ghiţă şi spune că negocierile continuă pentru că "o coaliţie a partidelor mici poate reprezenta o soluţie, dar nu în orice condiţii". Comentând întâlnirea pe care a avut-o cu cei doi, Geoană a spus că "o discuţie nu înseamnă un acord, iar discuţiile viitoare cu toţi posibilii parteneri vor depinde de respectarea acestor condiţii şi valori".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici