Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu susţine că tragedia de la Spitalul Matei Balş putea fi evitată. Ce mesaj a transmis pe Facebook

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu susţine că tragedia de la Spitalul Matei Balş ar fi putut fi evitată dacă în fruntea Ministerului Sănătăţii nu ar fi fost un ministru care nu doreşte decât să-şi facă imagine publică.
  • Mesajul a fost postat pe Facebook.
286 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu susţine că tragedia de la Spitalul Matei Balş putea fi evitată. Ce mesaj a transmis pe Facebook

Sursa foto: Mediafaxfoto

Şeful PSD, Marcel Ciolacu, îi cere ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să demisioneze. Liderul social democrat a scris un mesaj pe reţeaua de socializare prin care îl acuză pe Voiculescu că este preocupat doar de propria imagine şi nu de sănătătatea românilor.

„Tragedia de la Matei Balş arată ce se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică şi 0% acţiuni concrete pentru a proteja sănătatea românilor! De aceea, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!!!”, scrie în mesajul preşedintelui PSD.

Luni, mai mulţi lideri PSD i-au solicitat ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, să demisioneze în urma incendiului de la Institutul Matei Balş din capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici