Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, întâlnire cu Jill şi Joe Biden

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, la New York, cu Jill şi Joe Biden. Sandu participă la cea de-a 78-a Adunare Generală a ONU. „Apreciem parteneriatul strategic de durată şi relaţiile strânse cu SUA”, transmite Maia Sandu.

184 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, întâlnire cu Jill şi Joe Biden

Facebook, Maia Sandu

„A fost o onoare să mă întâlnesc cu Preşedintele Joe Biden şi Prima Doamnă Jill Biden, în marja celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a ONU. Pe măsură ce Moldova îşi consolidează democraţia, apreciem parteneriatul strategic de durată şi relaţiile strânse cu Statele Unite ale Americii”, scrie pe Facebook Maia Sandu.

Ea participă la cea de-a 78-a Adunare Generală a ONU.

„Susţinem ferm victoria Ucrainei, pentru că atunci când Ucraina va fi victorioasă, lumea liberă va fi victorioasă. Acum, mai mult ca oricând, sprijinul pentru Ucraina nu trebuie să scadă. Vă rog să continuaţi să sprijiniţi Ucraina”, a Maia Sandu în discursul său de la tribuna ONU.

Sandu a menţionat că toate progresele economice, acţiunile de ameliorare a securităţii şi fortificarea democraţiei noastre sunt paşii care apropie Republica Moldova de aderarea la UE. â

„Aderarea Moldovei la UE nu este doar o alegere politică, este singura cale de a proteja libertatea, pacea şi democraţia — în Moldova şi pe continent”, a punctat Maia Sandu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici