Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, face joi o vizită oficială la Bucureşti

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, va efectua joi o vizită oficială în România, el urmând a fi primit la Palatul Cotroceni de şeful statului român, Klaus Iohannis.

369 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, face joi o vizită oficială la Bucureşti

Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, face joi o vizită oficială la Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Şeful statului ucrainian are în program şi un prânz cu premierul Dacian Cioloş.

În luna februarie, preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut o întrevedere cu preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, în marja Conferinţei Internaţionale de Securitate de la München, informa atunci Preşedinţia României.

Potrivit comunicatului remis MEDIAFAX, în cadrul discuţiilor, cei doi înalţi demnitari au abordat câteva dintre principalele aspecte de pe agenda bilaterală, inclusiv în perspectiva vizitei oficiale pe care preşedintele Ucrainei o va întreprinde în România în acest an. Convorbirile au evidenţiat progresele deja înregistrate pe anumite dosare bilaterale şi dorinţa ambelor părţi de a avansa în implementarea proiectelor comune aflate în derulare.

Ultima vizită la nivel înalt a fost pe data de 17 martie 2015, când Klaus Iohannis a mers în vizită oficială la Kiev.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici