Prima reacţie a unui reprezentat PSD după refuzul preşedintelui: "Pare un început de criză. Ne reunim în şedinţă"

Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, şeful organizaţiei judeţene Olt, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că respingerea premierului propus de PSD şi ALDE pare să fie "un început de criză", iar cele două partide care au majoritatea se vor reuni în şedinţă.

2561 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a unui reprezentat PSD după refuzul preşedintelui: "Pare un început de criză. Ne reunim în şedinţă"

Prima reacţie a unui reprezentat PSD după refuzul preşedintelui: "Pare un început de criză. Ne reunim în şedinţă"

Stănescu a afirmat că alianţa PSD-ALDE se va reuni „în scurt timp” şi va discuta „cu calm” pe marginea refuzului preşedintelui Klaus Iohannis de a o desemna ca premier pe Sevil Shhaideh.

„Toată lumea e surprinsă pentru că preşedintele n-a făcut desemnarea de premier pe care noi am propus-o. În scurt timp, ne vom întâlni într-un for al partidului şi vom discuta cu calm subiectul acesta”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Paul Stănescu.

Liderul social-democrat a opinat că mişcarea făcută de Iohannis poate echivala cu începutul unei crize politice în România.

„Este greu să mă exprim acum, dar aşa pare la prima vedere, că este un început de criză. Dar, încă o dată, PSD va analiza cu calm aceste lucruri şi, în scurt timp, va ieşi cu un punct de vedere, după ce ne vom întâlni cu toţii”, a mai spus Stănescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici