Prima vizită a unui ministru de Externe pakistanez în România, după 20 ani. Shah Mahmood Qureshi a fost încântat de România

  • Prim-ministrul României, Nicolae-Ionel Ciucă, l-a primit astăzi, la Palatul Victoria, pe ministrul Afacerilor Externe al Republicii Islamice Pakistan, Makhdoom Shah Mahmood Hussain Qureshi, aflat în vizită la Bucureşti.
  • Oficialul a venit la invitaţia ministrului român al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.
351 afișări
Imaginea articolului Prima vizită a unui ministru de Externe pakistanez în România, după 20 ani. Shah Mahmood Qureshi a fost încântat de România

Sursa Foto-gov.ro

Prim-ministrul României, Nicolae-Ionel Ciucă, l-a primit astăzi, la Palatul Victoria, pe ministrul Afacerilor Externe al Republicii Islamice Pakistan, Makhdoom Shah Mahmood Hussain Qureshi, aflat în vizită la Bucureşti. A venit la invitaţia ministrului Afacerilor Externe ale României, Bogdan Aurescu.

Este prima vizită a unui ministru de Externe pakistanez în România, după o pauză de peste două decenii.

Ministrul pakistanez a remarcat relaţiile foarte bune dintre cele două state şi oportunităţile de dezvoltare a acestora în domeniul economic, al industriei de apărare, în domeniul investiţiilor şi comerţului, al învăţământului şi al forţei de muncă.

Pakistanul ar putea fi o importantă placă turnantă pentru exporturile României în regiunea Asiei de Sud. Ministrul de Externe pakistanez a mulţumit României pentru donaţia de 500.000 de vaccinuri oferită de România şi care urmează să ajungă, în perioada următoare, la Islamabad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici