Primăria Municipiului Bucureşti: Comentariile negative la adresa Târgului de Paşte, declaraţii politicianiste ale opoziţiei / Cine este autorul ”ouălor lui Firea”

Toate comentariile negative la adresa Târgului de Paşte organizat în Piaţa Constituţiei de către Primăria Capitalei fac parte din corul declaraţiilor politicianiste care sunt exprimate de către opoziţie, transmite Primăria Municipiului Bucureşti într-un comunicat de presă.

2231 afișări
Imaginea articolului Primăria Municipiului Bucureşti: Comentariile negative la adresa Târgului de Paşte, declaraţii politicianiste ale opoziţiei / Cine este autorul ”ouălor lui Firea”

PMB: Comentariile negative la adresa Târgului de Paşte, declaraţii politicianiste ale opoziţiei

"În ceea ce priveşte decorul amplasat in Piata Constitutiei care a făcut obiectul unor comentarii răutacioase vă informăm că, acesta este realizat de Dragoş Buhagiar, un scenograf de renume internaţional. Membru al Uniunii Artiştilor Plastici şi membru al UNITER, Dragoş Buhagiar a realizat scenografia a numeroase spectacole de teatru şi film, precum şi a unor evenimente prestigioase în cele mai mari oraşe din ţară şi din străinătate. Celebrul scenograf român are în palmares multe distincţii, printre care sase premii UNITER, Premiul Uniunii Artiştilor Plastici din România, Premiul Connex de Excelenţă pentru imaginaţie şi imagine sau Premiul pentru scenografie oferit de Asociaţia Internaţională a Criticilor de Teatru.Conform viziunii scenografice, decorul aduce în atenţia publicului valorile estetice naţionale autentice, prin reinterpretarea motivelor tradiţionale, dar şi prin elemente supradimensionate şi personaje de poveste, spre încântarea copiilor. Pe lângă elementele de noutate, atmosfera este întreţinută de artişti animatori, costumaţi în iepuri, personaje extrem de îndrăgite în ediţiile anterioare ale acestui eveniment", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti, remis duminică MEDIAFAX.

Primăria transmite în finalul comunicatului de presă că toate comentariile negative la adresa Târgului de Paşte organizat în Piaţa Constituţiei de către Primaria Capitalei fac parte din "corul declaraţiilor politicianiste care sunt exprimate de către opoziţie, care, desigur, uită că s-a aflat, într-o perioadă, în fruntea administraţiei bucureştene şi nu este străină de astfel de evenimente, care se organizau şi atunci".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici