Primarul PNL Mogoşoaia „a demonstrat” că două treimi din 15 nu e 10, ci 9,99

Primarul PNL Mogoşoaia, Paul Precup, a „demonstrat”, într-o şedinţă de consiliu local, că două treimi din 15 nu e 10, ci e 9.99. El spune că „funcţionăraşii ăştia din Ministerul Dezvoltării care au făcut calculul ăsta sunt la limita unor fapte penale”.

2843 afișări
Imaginea articolului Primarul PNL Mogoşoaia „a demonstrat” că două treimi din 15 nu e 10, ci 9,99

Primarul PNL Mogoşoaia „a demonstrat” că două treimi din 15 nu e 10, ci 9,99

„Aseară (marţi seara- n.r.) a avut loc probabil cea mai absurdă şedinţă de Consiliu Local la care am participat până acum. Primarul PNL Paul Precup a demonstrat că două treimi din 15 nu e 10, ci e 9,99 Totul ca să justifice că majoritatea calificată e cât vrea el să fie, nu contează ce scrie în Lege #halucinant”, potrivit paginii de Facebook a organizaţiei USR Mogoşoaia.

Postarea conţine şi un clip cu fragmente din şedinţa Consiliului Local.

„E un prost în minister care nu ştie să calculeze. (...) Ordinul de ministru nu e făcut de ministru, e făcut de un funcţionăraş, care nu ştie matematică. (...) Ordinul operaţiilor e de la stânga la dreapta. Prima operaţie care se face este doi pe trei, deci 0,66. A doua operaţie este ori 15, care dă, ghici ce?, 9,99. Funcţionăraşii ăştia din Ministerul Dezvoltării care au făcut calculul ăsta sunt la limita unor fapte penale”, spune primarul Paul Precup.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici