Primele declaraţii ale noului Ministru al Sănătăţii. Mihăilă: ”Am venit să fac treabă. Mă aştept să lucrez bine cu Cîţu”

Noul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat că se aşteaptă să lucreze bine cu premierul Florin Cîţu, deşi susţine că nu poate să spună că va şterge cu buretele aspiraţiile comune pe care le-a avut împreună cu Vlad Voiculescu.

832 afișări
Imaginea articolului Primele declaraţii ale noului Ministru al Sănătăţii. Mihăilă: ”Am venit să fac treabă. Mă aştept să lucrez bine cu Cîţu”

„Am venit aici să fac treabă şi am lucrat bine cu domnul Vlad Voiculescu şi mă aştept să lucrez bine şi cu domnul Florin Cîţu, aşa că mă aştept să comunicăm bine, atâta timp cât amândoi ne orientăm spre aceleaşi obiective, de reformă”, a declarat Ioana Mihăilă în prima conferinţă de presă organizată după preluarea mandatului de ministru al Sănătăţii.

Ea a precizat că echipa cu care va lucra la minister nu este momentan completă: „Echipa este în curs de formare şi probabil că în următoarele zile va fi în curs de consolidare. O mare parte din medicii care au ajutat-o pe doamna doctor Moldovan vor rămâne alături de noi şi mă aştept ca, cu ajutorul lor, să nu existe mari fracturi în cele două metode de a gestiona criza Covid”.

Noul ministru al Sănătăţii susţine că nu va „şterge cu buretele” proiectele începute de Vlad Voiculescu, dar a precizat că „acesta este mandatul meu”.

„Nu pot să spun că voi şterge cu buretele aspiraţiile comune pe care le-am avut împreună cu Vlad Voiculescu, dar perioada care urmează este cu Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătăţii, iar mandatul este al meu”, a mai spus Ioana Mihăilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici