Primele declaraţii ale premierului desemnat: Până joi, România trebuie să aibă un Guvern votat

Premierul desemnat Marcel Ciolacu a spus că până joi Guvernul trebuie să fie votat. El spune că desemnarea sa „aduce în egală măsură şi o mare responsabilitate şi doresc să mă ridic la nivelul acestei responsabilităţi”.

226 afișări
Imaginea articolului Primele declaraţii ale premierului desemnat: Până joi, România trebuie să aibă un Guvern votat

Primele declaraţii ale premierului desemnat: Până joi, România trebuie să aibă un Guvern votat

Premierul desemnat Marcel Ciolacu i-a mulţumit marţi lui Nicolae Ciucă, care şi-a depus mandatul, despre care a spus că „prin gestul său, România a trecut într-o etapă de democraţie consolidată”.

„Dacă Guvernul condus de Nicolae Ciucă a adus şi a fost despre stabilizarea României, îmi doresc ca viitorul Guvern, condus de către mine, să fie despre economie şi reformă. În primul rând, până joi, România trebuie să aibă un Guvern votat şi pe urmă să venim la dumneavoastră pentru depunerea jurământului”, a declarat, la Palatul Cotroceni, Marcel Ciolacu.

Despre desemnarea sa, liderul PSD a spus că „aduce în egală măsură şi o mare responsabilitate şi doresc să mă ridic la nivelul acestei responsabilităţi”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici