Primul ministru care îşi dă demisia din Guvernul Cioloş pentru a candida la parlamentare. Cristian Ghinea renunţă la funcţie

Cristian Ghinea şi-a anunţat miercuri demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene pentru a candida pe lista USR la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

678 afișări
Imaginea articolului Primul ministru care îşi dă demisia din Guvernul Cioloş pentru a candida la parlamentare. Cristian Ghinea renunţă la funcţie

Ministrul Cristian Ghinea îşi dă demisia din Guvern pentru a candida pe lista USR la alegerile parlamentare

"Ultima mea şedinţă ca membru în Guvernul Cioloş 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici şase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Şi a fost o onoare! De azi începe altceva", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a decis să accepte oferta USR de a candida pe listele acestui partid pentru alegerile parlamentare, au declarat marţi seara pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

USR îşi va anunţa candidaţii miercuri la ora 15, la ora 10 fiind programată şedinţa săptămânală de Guvern. Premierul Dacian Cioloş va trebui să desemneze un înlocuitor la şefia ministerului Fondurilor Europene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici