Propunerile PSD pentru viitorul Guvern

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, joi, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional propunerile partidului pentru viitorul Guvern.

34 afișări
Imaginea articolului Propunerile PSD pentru viitorul Guvern

Propunerile PSD pentru viitorul Guvern

Viceprim-ministru - Dan Dica

Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale - Marian Sârbu

Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării - Ecaterina Andronescu

Ministerul Sănătăţii - Ionuţ Bazac

Ministerul Agriculturii - Ilie Sârbu

Ministerul Admnistraţiei şi Internelor - Gabriel Oprea

Ministerul Afacerilor Externe - Cristian Diaconescu

Ministerul Mediului - Nicolae Nemirschi

Ministerul IMM-urilor şi mediului de afaceri - Constantin Niţă

Minitrul pentru Relaţia cu Parlamentul - Victor Ponta

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a spus că miniştrii desemnaţi de PSD "urmează să intre imediat în dispozitiv de lucru pentru definitivarea programului de guvernare".

"Votul pe care l-au primit şi încrederea din partea partidului îi obligă la un grad foarte mare de responsabilitate şi competenţă profesională", a mai spus Geoană.

El a ţinut să ureze succes colegilor săi în activitatea ministerială.

"Vom fi cu ochii pe ei şi sunt convins că îşi vor aduce o contribuţie profesionistă şi onestă la depăşirea acestui moment dificil pentru România", a mai spus liderul PSD, precizând că vor merge cu aceste propuneri pentru audierile din Parlament, în vederea votului de investitută a noului Guvern.

Citeşte şi:

Propunerile PDL pentru viitorul Guvern

PDL şi PSD şi-au împărţit ministerele

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici