PSD a depus la Senat proiectul de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale, inclusiv radio-tv

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a depus, luni, în Senat un proiect de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale, printre care timbrul de mediu pentru autovehicule, 33 de taxe consulare şi de cetăţenie, 20 de taxe de la Registrul Comerţului şi taxele radio-TV.

591 afișări
Imaginea articolului PSD a depus la Senat proiectul de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale, inclusiv radio-tv

PSD a depus la Senat proiectul de lege pentru eliminarea a 102 taxe nefiscale, inclusiv radio-tv

”Astăzi a intrat în Biroul Permanent al Senatului acest proiect de lege. Sper ca, în Parlament, colegii mei să dea importanţă acestui proiect de lege. Ştiu că sunt cele două instituţii de unde trebuie să vină avize - Consiliul Legistativ şi Guvern. Sper ca şi Consiliul Legislativ şi Guvernul să se aplece cu atenţie către acest proiect de lege şi să emită avizele, pozitive sau negative, pentru a putea continua procedura parlamentară”, a declarat Liviu Dragnea.

El a dat asigurări că, pentru toate aceste taxe care vor fi eliminate, bugetul de stat va asigura sumele neceare pentru instituţiile care primeau în bugetele proprii aceste taxe.

”Impactul fiscal este sub 0,1% din PIB. Este practic nesemnificativ”, a susţinut Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici