PSD a împărţit telefoane mobile de Sfântul Andrei

Unii alegători din colegiul 6 din sectorul 2 al Capitalei care-şi sărbătoresc ziua onomastică de Sfântul Andrei au primit, vineri, telefoane mobile şi cartele în valoare de patru euro în numele candidaţilor PSD-PC Rodica Nassar şi Şerban Nicolae, care însă neagă să le fi oferit.

41 afișări
Imaginea articolului PSD a împărţit telefoane mobile de Sfântul Andrei

Telefoane oferite alegătorilor din sectorul 2 în numele Rodicăi Nassar şi al lui Şerban Nicolae

Cadoul primit în numele Rodicăi Nassar şi al lui Şerban Nicolae, însoţit de urarea de "La mulţi ani!", constă, potrivit unuia dintre cei care l-au primit, într-un telefon mobil Nokia 1200 şi o cartelă SIM cu credit de patru euro.

Plicul conţinând cartela SIM, alocată reţelei Vodafone, are scris pe el preţul de 4,76 euro cu TVA. Atât pe plicul cartelei SIM, cât şi pe cutia telefonului mobil este scris mesajul "Onţanu garantează pentru ei", urmat de îndemnul de a-i contacta pe cei doi la două numere de telefon. La numărul de telefon la care, conform anunţului, poate fi găsit candidatul PSD-PC din colegiul 6 pentru Camera Deputaţilor, Rodica Nassar, nu a răspuns nimeni. Telefonul atribuit candidatului PSD-PC pentru Senat în colegiul care acoperă zona, Şerban Nicolae, era închis.

Aparatul şi cartela erau însoţite de două pliante electorale ale Rodicăi Nassar şi de o felicitare personalizată pe care, alături de chipul Rodicăi Nassar, era scris "La mulţi ani!" şi numele destinatarului, felicitările fiind personalizate.

Pe site-urile internet care vând telefoane mobile, preţul unui aparat Nokia 1200 este de circa o sută de lei.

Contactată de MEDIAFAX, Rodica Nassar a negat că ar fi împărţit alegătorilor care-şi sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei din colegiul în care candidează telefoane mobile, ci doar felicitări.

"Le-am trimis tuturor alegătorilor din colegiu care îşi sărbătoresc onomastica în ziua Sfântului Andrei felicitări, dar doar atât. Am auzit şi eu zvonuri cum că aş fi vândut telefoane mobile sau altele asemenea. Eu sunt acum la sediul partidului şi nu-mi fac griji", a declarat Nassar agenţiei MEDIAFAX.

Nici primarul Onţanu, al cărui nume apare pe cutiile telefoanelor mobile împărţite sărbătoriţilor de Sfântul Andrei din colegiu, şi nici candidatul la funcţia de senator din zonă, Şerban Nicolae, nu au putut fi contactaţi până la transmiterea acestei ştiri.

Rodica Nassar candidează pentru un mandat de deputat în colegiul 6 din Bucureşti. Acest colegiu cuprinde zone din sectorul 2 al Capitalei precum Colentina, Fundeni sau Pantelimon. Contracandidaţii săi sunt Mihai Dragomir, din partea PRM, Florin Melciu ( PNL), Silviu Tudorel Filimon, de la PDL, Csilla Fazakas, de la UDMR şi Eugen Popp, de la PNG-CD.

Şerban Nicolae candidează în colegiul 4 pentru Senat, avându-i ca adversari în alegeri pe Anca Boagiu (PDL), Daniel Fuciu de la PNG, fost candidat al formaţunii pentru fotoliul de primar general al Capitalei, Aurel Cristea din partea PRM şi Desideriu Kovacs Ladislau din partea UDMR.

Legea electorală interzice distribuirea de cadouri electorale, singurele permise fiind cele promoţionale precum brichete, şepci, tricouri, pliante sau alte obiecte cu valoare simbolică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici