Video PSD a luat măsuri de securitate la şedinţa CExN

Social-democraţii au luat măsuri de securitate la şedinţa CExN al PSD, care se desfăşoară sâmbătă la Neptun, după ce vineri prostatarii au huiduit-o pe Viorica Dăncilă când a sosit la Şcoala de vară a Organizaţiei de femei din partid.

852 afișări

Social democraţii au angajat o firmă privată de pază şi protecţie pentru a împiedica accesul jurnaliştilor şi a unor eventuali protestatari. în centrul de conferinţe al hotelului unde are loc şedinţa CExN al PSD.

Mai mult, în zona au fost aduse şi garduri de delimitare folosite de jandarmerie. De asemenea, în zona hotelului patrulează trei jandarmi.

La sosire, Liviu Dragnea a fost flancat de patru-cinci bărbaţi îmbrăcaţi în alb, care i-au îndepărtat pe jurnaliştii prezenţi şi i-au asigurat accesul rapit în sala de conferinţe liderului PSD.

Măsurile au fost luate după ce vineri, la Şcoala de vară a femeilor din PSD, mai mult de zece protestatari au huiduit-o pe Viorica Dăncilă la sosire şi i-au strigat ”Analfabeto”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici