PSD are nevoie de aproape un milion de euro pentru a cumpăra sediul de pe Kiseleff

Conducerea PSD a început procedura de negocieri cu RA-APPS pentru cumpărarea sediului central al partidului de pe Şoseaua Kiseleff, estimat la aproape un milion de euro, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

28 afișări
Imaginea articolului PSD are nevoie de aproape un milion de euro pentru a cumpăra sediul de pe Kiseleff

PSD are nevoie de aproape un milion de euro pentru a cumpăra sediul de pe Kiseleff (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Sursele menţionate au precizat că, deocamdată, din suma de aproximativ 900.000 euro preconizată pentru cumpărarea sediului de pe Kiseleff s-a strâns mai puţin de jumătate.

Aceleaşi surse au arătat că PSD şi-a achitat datoriile pe care le avea la RA-APPS pentru chiria sediului central, astfel că au putut fi deschise negocierile cu Regia pentru cumpărarea clădirii.

Pentru achiziţionarea imobilului de pe Kiseleff conducerea social-democraţilor a impus o cotizaţie obligatorie filialelor judeţene, între 3.000 şi 6.000 lei, în funcţie de funcţiile de preşedinte de Consiliu Judeţean şi/sau primar de mare municipiu deţinute de organizaţii.

Sursele citate au menţionat că această cotizaţie lei a fost, în cea mai mare parte, achitată de organizaţii, ea acoperind însă o parte infimă din suma necesară cumpărării sediului central.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici