PSD, atac la adresa guvernului: În acest moment, PNL este "pandemia apără hoţia", i-aş spune maculatură acestui raport

  • PSD atacă dur guvernul după raportul prezentat de premierul Orban parlamentului
  • Raportul are 81 de pagini
  • Lucian Romaşcanu: PNL, în acest moment este "pandemia apără hoţia", i-aş spune maculatură acestui raport
416 afișări
Imaginea articolului PSD, atac la adresa guvernului: În acest moment, PNL este "pandemia apără hoţia", i-aş spune maculatură acestui raport

PSD, atac la adresa guvernului: În acest moment, PNL este "pandemia apără hoţia", i-aş spune maculatură acestui raport

Social democraţii au criticat raportul trimis de guvern, Parlamentului şi l-au comparat cu programul cincinal în patru ani şi jumătate al lui Ceauşescu.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al PSD spune că raportul pare mai degrabă "maculatură".

„Premierul Orban trebuia să se prezinte în faţa aleşilor pentru a susţine un raport la 7 zile după votarea acelei hotărâri. Din păcate au trecut mai mult de 2 săptămâni iar premierul Orban a sfidat încă o dată parlamentul. Orban ne arată în 85 de pagini cum arată o ţară condusă de PNL. Guvernul Orban a potenţat criza şi a accentuat efectele, prabusirea nivelului de trai, saracia, somajul, iar tunurile financiare sunt la ordinea zilei. Semnale din media pot să aducă la concluzia că deviza PNL în acest moment este "pandemia apără hoţia". I-aş spune maculatură acestui raport dacă nu am respecta munca celor care au colectat datele şi care au scris această generoasă nuvelă. Ce este demn de remarcat este că raportul este mai amplu chiar şi decât programul de guvernare”, a declarat Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD

PSD a atras atenţia guvernului că până în acest moment executivul nu a venit cu un plan de măsuri etapizat şi foarte clar de relansare a activităţii economice şi de repornire a economiei.

De asemenea social democraţii îi acuză pe liberali că în raport sunt  "minciuni si raportări glorioase” cu privire la gestionarea pandemiei. Acuzaţiile nu se opresc aici. Lucian Romaşcanu a declarat că în presa internaţională România este comparată cu Bangladesh pentru că statul se foloşeste de această epidemie ca să îşi bage mâinile până la cot în banul public”.

Autor: Alina Eftimie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici