PSD cere revocarea ministrului Economiei în urma eşecului din Măsura 3

PSD îi cere prim-ministrului Florin Cîţu şi preşedintelui Klaus Iohannis revocarea de îndată a ministrului Economiei, Claudiu Năsui, în urma anulării integrale a Măsurii 3 – Granturi pentru investiţii acordate pentru IMM-uri.

225 afișări
Imaginea articolului PSD cere revocarea ministrului Economiei în urma eşecului din Măsura 3

PSD cere revocarea ministrului Economiei

„PSD solicită prim-ministrului Florin Cîţu şi preşedintelui României Klaus Iohannis revocarea de îndată a ministrului Economiei Claudiu Năsui, în urma anulării integrale a Măsurii 3 – Granturi pentru investiţii acordate pentru IMM-uri. De asemenea, PSD cere USR-Plus să fie consecvent principiilor pe care le-a fluturat până acum în ochii alegătorilor şi să retragă sprijinul politic ministrului Năsui, astfel încât acesta să poată fi înlocuit în cel mai scurt timp de o persoană competentă”, transmit social-democraţii.

PSD apreciază că menţinerea lui Năsui la Ministerul Economiei reprezintă un act de „sfidare la adresa antreprenorilor români”.

„Prin anularea Măsurii 3, ca urmare a declanşării anchetei DNA, Guvernul admite ori frauda care s-a comis prin intervenţiile ministrului Economiei, ori incompetenţa fără margini a acestuia în gestionarea acestui program care afectează peste 27.000 de IMM-uri şi compromite relocarea a 550 de milioane de euro din fondurilor europene din exerciţiul financiar 2013-2020. În ambele situaţii, orice zi în plus a ministrului Năsui în fruntea Economiei reprezintă un act de sfidare la adresa antreprenorilor români şi marchează intrarea în complicitate a celor care pot decide înlocuirea sa. După bătaia de joc la adresa celor peste 27.000 de firme care şi-au pus speranţe în accesarea fondurilor europene şi au cheltuit bani şi timp pentru a se înscrie în Măsura 3, antreprenorii români nu mai pot avea încredere în ministrul Năsui, ceea ce impune înlocuirea imediată a acestuia”, se menţionează în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici