PSD: Clotilde Armand taie 133 mil. lei de la şcoli şi spitale ca să dea mai mulţi bani la panseluţe

  • Social-democraţii afirmă că primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, taie 133.000.000 lei de la şcoli şi spitale ca să dea mai mulţi bani la panseluţe.
  • „Consilierii locali ai PSD Sector 1 vor vota împotriva unei asemenea inepţii”.
599 afișări
Imaginea articolului PSD: Clotilde Armand taie 133 mil. lei de la şcoli şi spitale ca să dea mai mulţi bani la panseluţe

PSD: Clotilde Armand taie 133 mil. lei de la şcoli şi spitale ca să dea mai mulţi bani la panseluţe

„Clotilde Armand taie 133.000.000 lei de la şcoli şi spitale ca să dea mai mulţi bani la panseluţe! Pentru asta cere primarul Sectorului 1, astăzi, votul consiliului local. Consilierii locali ai PSD Sector 1 vor vota împotriva unei asemenea inepţii - şcolile şi spitalele sunt prioritare, au nevoie de finanţare şi de îmbunătăţirea serviciilor publice, nu de tăieri. Clotilde Armand şi USR au minţit promiţând o administratie mai buna şi au adus doar blocaje si incompetenţa iar, cu această iniţiativă, dovedesc şi rea-credinţă”, afirmă lideruol PSD Sector 1, deputatul Florin Manole.

El o „somează” pe Clotilde Armand să vină joi în faţa Consiliului Local „şi să spună clar cetăţenilor de la ce şcoli şi spitale vrea să taie fondurile”.

„Locuitorii sectorului 1 trebuie să vadă adevărata faţă a USR: de la <vrem spitale, nu catedrale> la <vrem panseluţe, nu spitale>”, încheie Manole.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici