PSD, despre primarul Constanţei: A băgat în moarte clinică turismul din Mamaia; 94 lei/zi parcarea

  • A băgat în moarte clinică turismul din staţiunea Mamaia, spune deputatul PSD Marius Horia Ţuţuianu, despre primarul Constanţei, Vergil Chiţac.
  • Acesta spune că turistul va parca pe spaţiul verde decât să dea 94 de lei pentru o zi de parcare, când noaptea de cazare costă 120 lei.
8516 afișări
Imaginea articolului PSD, despre primarul Constanţei: A băgat în moarte clinică turismul din Mamaia; 94 lei/zi parcarea

„Primarul Constanţei insistă să devină regele «ospitalităţii» pe litoral: îi sărăceşte pe turişti... prin tarife masive pentru parcări! Să mă explic: la început de sezon estival a venit rândul turiştilor să dea piept cu aberaţiile edilului din Constanţa!
Mai exact, vor trebui să bage mâna adânc în buzunare pentru plăti parcarea auto: 4 lei pe oră, 24 de ore din 24, pentru un loc în staţiunea Mamaia! Vorbim 96 de lei pe zi! Ca să fim corecţi: sunt... doar 94 de lei! Deoarece marea «bunăvoinţă» a primarului vine la pachet şi cu o gratuitate: pentru primele 30 de minute. Doar atât, ca nu cumva să se obişnuiască turiştii cu «plăcerile administrative» locale”, spune Ţuţuianu despre costul parcării în Mamaia.

Marius Horia Ţuţuianu spune că Vergil Chiţac nu înţelege „dezavantajele” ce decurg din această „aiureală administrativă”, în condiţiile în care pentru o noapte de cazare se poate achita 120 de lei.

„Nu foarte departe de parcare Primăriei se află hotelul în care turistul se poate caza cu 120 lei! Adică cu puţin mai mult decât plata cât pentru «cazarea» autoturismului! În această situaţie, de ce ar plăti românii pentru parcare cât pentru cazare? Nu o vor face, aşa cum nu a făcut-o nici anul trecut. Autovehiculele vor ajunge să fie parcate, la fel ca în 2021, tot pe spaţiul verde! Turiştii vor prefera să emigreze din Mamaia spre sudul litoralului. Nu toţi îşi permit să dea pentru parcare cât pentru o cameră. Ca să nu mai spunem că mulţi vor alege Bulgaria! Ce a reuşit primarul Constanţei să facă introducând acest tarif? A băgat în moarte clinică turismul din staţiunea Mamaia”, acuză Ţuţuianu.

Mai mult, Ţuţuianu spune că Chiţac a „gonit banii ce puteau să intre în visteria municipiului”, lăcomindu-se la încasări din parcări.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici