PSD: După şase luni de zile de când guvernul Iohannis este la putere am auzit aceeaşi placă obosită, că „PSD este de vină”

„Guvernul PNL cât şi preşedintele Iohannis nu sunt în stare să vină cu un program economic clar, care să scoată România din criză”, acuză senatorul PSD Robert Cazanciuc.

1126 afișări
Imaginea articolului PSD: După şase luni de zile de când guvernul Iohannis este la putere am auzit aceeaşi placă obosită, că „PSD este de vină”

Senatorul PSD, declaraţie de presă la ora 18:30, LIVE pe Mediafax

După şase luni de zile de când guvernul Iohannis este la putere am auzit aceeaşi placă obosită, că „PSD este de vină”. Şi asta pentru că atât guvernul PNL cât şi preşedintele Iohannis nu sunt în stare să vină cu un program economic clar, care să scoată România din criză. 

În loc de un plan să ajute românii care nu mai au bani pentru că au stat acasă am auzit aceleaşi ameninţări cu starea de urgenţă. În loc de facilităţi fiscale sau credite pentru firmele româneşti am auzit noi amenzi, interdicţii şi restricţii pe care ni le aplică guvernul Iohannis. Cu alte cuvinte, am ajuns să fim conduşi de un om cu porniri dictatoriale. Ne-am săturat să ne tot certaţi, domnule Iohannis, şi să nu fiţi în stare să veniţi cu soluţii. De două luni de zile auzim de la Cotroceni şi de la guvernul PNL „vom face”, „vom analiza”, „vor veni investiţii”, „vom reporni”. Ne-am săturat de sfaturi şi promisiuni, vrem să vedem un plan de redresare a economiei.

A venit momentul să nu mai aveţi apariţii publice de la Cotroceni, poziţiile dvs. nu sunt ale preşedintelui României. Trebuie să vă duceţi la guvern sau la PNL, pentru că vă purtaţi ca un premier şi preşedinte de PNL. Dacă Orban vă este inutil, de ce nu-l trimiteţi la plimbare?

Aţi minţit când aţi spus că PSD vrea să depună moţiune de cenzură. Preşedintele PSD a declarat că vom face acest lucrur după ce pandemia va trece, iar PSD trebuie să depună moţiune de cenzură împotriva guvernului Iohannis-Orban, pentru că e incompentent, nu are niciun plan economic şi face achiziţii netransparente. Este datoria noastră să oprim prostiile pe care le faceţi şi jaful din banii publici. 

Domnule Iohannis, în vamă stau mii de români la coadă, fără apă, fără mâncare, în soare, zeci de ore. Pentru ei nu faceţi nimic. Avem peste un milion de oameni care nu au locuri de muncă, pentru ei nu faceţi nimic. Avem peste 500.000 de firme româneşti în pragul falimentului, pentru ele nu faceţi nimic. Avem zeci de mii de muncitori români în străinătate, în pragul disperării, nici pentru ei nu faceţi nimic. Domnule Iohannis, pare că nu mai aveţi legătură cu realitatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici