PSD îi cere lui Ciolacu să candideze la Preşedinţie. Tudose: Preşedintele partidului candidează

Social-democraţii vor ca Marcel Ciolacu să candideze la Preşedinţia României în 2024, spune Mihai Tudose, europarlamentar PSD şi fost premier al României. Acesta a spus că în mod normal, în PSD, preşedintele candidează la Preşedinţie.

221 afișări
Imaginea articolului PSD îi cere lui Ciolacu să candideze la Preşedinţie. Tudose: Preşedintele partidului candidează

PSD îi cere lui Ciolacu să candideze la Preşedinţie. Tudose: Preşedintele partidului candidează

Tudose a fost întrebat, miercuri seara, la Antena 3 CNN, dacă în 2024 e posibil un tandem PNL – PSD cu Nicolae Ciucă la preşedinţie şi Marcel Ciolacu încă 4 ani prim-ministru.

„Teoretic este posibil orice. Practic, eu cred că este timpul să avem un preşedinte social-democrat”, a răspuns europarlamentarul PSD.

În continuare, Mihai Tudose a fost întrebat dacă acel preşedinte social-democrat ar putea fi Marcel Ciolacu, dacă PSD vrea ca Ciolacu să candideze la funcţia de preşedinte al României.

„Astăzi, în seara aceasta vorbind, oamenii din partid (spun - n.r.): preşedintele candidează la preşedinţie”, a spus fostul premier Tudose.

Marcel Ciolacu nu a anunţat o posibilă candidatură la preşedinţia României. Colegul său de coaliţie, liberalul Nicolae Ciucă a spus că va candida pentru funcţia supremă în stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici