PSD îl învaţă pe Orban cum se poartă masca: se ţine cu nasul acoperit

  • Social-democraţii au ţinut să îi arate premierului României, Ludovic Orban, cum se poartă corect masca de protecţie
  • Masca aşa se ţine cu nas acoperit, a spus Romaşcanu
1124 afișări
Imaginea articolului PSD îl învaţă pe Orban cum se poartă masca: se ţine cu nasul acoperit

PSD îl învaţă pe Orban cum se poartă masca: se ţine cu nasul acoperit

PSD a susţinut, marţi, o conferinţă de presă, iar, la începutul acesteia, social-democraţii au ţinut să îi arate premierului României, Ludovic Orban, cum se poartă corect masca de protecţie.
 
Începutul conferinţei PSD a fost mai degrabă unul de a da lecţii despre cum se poartă corect masca, asta după ce premierul Ludovic Orban a fost văzut de mai multe ori purtând masca sub nas.
 
Totul a pornit şi după ce Marcel Ciolacu nu a purtat mască la şedinţa de plen a Parlamentului de luni şi a invocat că are o deviaţie de sept şi nu poate respira bine când vorbeşte cu mască.
 
„Toată lumea poartă mască, domnul Orban, masca aşa se ţine cu nas acoperit. Ca să nu ne mai certaţi pe noi că nu facem lucrurile aşa cum trebuie şi cum scrie la lege”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici