PSD, înaintea audierii lui Cîţu: Ministrul Apocalipsă face o confuzie. Oare va pricepe că „în avans” înseamnă „înainte de”?

  • Social-democraţii au afirmat, luni, că nu ştiu cum va explica „ministrul Apocalipsă” Florin Cîţu faptul că ar fi fost amânată creşterea pensiilor pentru 1 septembrie
  • PSD acuză că liberalul face o confuzie gravă deoarece PSD a majorat pensiile mereu în avans
  • Partidul condus interimar de Marcel Ciolacu îi transmite lui Florin Cîţu să facă distincţia între termeni
579 afișări
Imaginea articolului PSD, înaintea audierii lui Cîţu: Ministrul Apocalipsă face o confuzie. Oare va pricepe că „în avans” înseamnă „înainte de”?

PSD: Ministrul Apocalipsă Cîţu face o confuzie

„Ministrul Apocalipsă Florin Cîţu ameninţă că la audierile de azi (luni - n.r.) din Parlament va explica de ce PSD a amânat creşterea pensiilor pentru 1 septembrie. E greu de înţeles ce va explica, având în vedere că face o gravă confuzie! În guvernarea PSD, pensiile au fost mereu #majorate ÎN AVANS şi cu #valori mai mari decât prevede legea”, au scris social-democraţii, luni, pe pagina de Facebook a PSD.

Partidul condus interimar de Marcel Ciolacu îi transmite lui Florin Cîţu să facă distincţia între termeni şi anume că „în avans” înseamnă înainte de şi nu „după”.

„Cum nu constituie o prioritate pentru ei, PNL a uitat că în 2017 au fost două majorări ale pensiilor. Una la termen - la 1 ianuarie, iar a doua la 1 iulie - când s-a făcut ÎN AVANS majorarea de la 1 ianuarie 2018. La fel, la 1 iulie 2018 s-a făcut ÎN AVANS majorarea prevăzută de la 1 ianuarie 2019, iar în 2019, la 1 septembrie, am făcut, tot ÎN AVANS, majorarea care ar fi trebuit să aibă loc la 1 ianuarie 2020! P.S. Oare, până la ora audierii, ministrul PNL al Finanţelor va pricepe că „î𝗻 𝗮𝘃𝗮𝗻𝘀” înseamnă î𝗻𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 şi nu „după”...”, a conchis sursa menţionată.

Reacţia vine după ce ministrul de Finanţe Florin Cîţu a anunţat că luni, la audierea în comisiilor parlamentare, care începe la ora 12.00, va dezvălui de ce PSD a amânat creşterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât şi în 2020, conform unui anunţ postat pe Facebook.

Audierile miniştrilor în comisiile de specialitate ale Parlamentului, încep luni şi se vor întinde pe parcursul a trei zile, respectiv până miercuri. Votul în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului urmează să fie dat pe 24 februarie, ora 16.00, potrivit calendarului stabilit de Legislativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici