PSD invită partidele parlamentare la discuţii pe tema bugetului pe 2008

PSD a decis, luni, să invite, în această săptămână, partidele parlamentare la discuţii privind proiectul bugetului de stat pe anul 2008, pentru a se pune de acord asupra amendamentelor pe care le-ar putea susţine împreună.

1 afișare
Imaginea articolului PSD invită partidele parlamentare la discuţii pe tema bugetului pe 2008

PSD invită partidele parlamentare la discuţii pe tema bugetului pe 2008

Purtătorul de cuvânt al grupurilor parlamentare PSD, deputatul Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional, că formaţiunea sa va purta o discuţie formală cu Guvernul, asupra proiectului de buget pe 2008, după ce va discuta cu partidele parlamentare asupra acestui subiect.

Duvăz a precizat că discuţiile cu partidele parlamentare vor privi amendamentele care ar putea beneficia de sprijin recipoc.

Potrivit lui Duvăz, PSD este dispus să acorde sprijin amendamentelor altor partide, în condiţiile în care amendamentele PSD vor beneficia de sprijin.

El a arătat că discuţia cu Guvernul va avea loc după ce partidele parlamentare vor discuta asupra amendamentelor pe care să le susţină, astfel încât Guvernul să îşi asume public aceste amendamente.

Surse din PSD au declarat că prima întâlnire va avea loc între PSD şi PC, pe acest subiect.

Duvăz a precizat, totodată, că votul PSD depinde de includerea amendamentelor sale în proiectul de buget.

Duvăz a mai spus că, până în acest moment nu au existat „negocieri oficiale” între PSD şi PNL pe tema proiectului de buget, el admiţând că „discuţii or mai fi fost şi se întâmplă frecvent”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici