PSD: Iohannis-Orban rescriu cu cinism istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara

  • Social-democraţii îi acuză pe Klaus Iohannis şi Ludovic Orban că „rescriu cu cinism istoria - să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara”
  • „Peste 2.000 de infectaţi în medie, zilnic, după alegeri! PNL şi Iohannis se tot felicită reciproc pentru de la locale”, anunţă PSD
  • 2.121 de oameni au fost testaţi pozitiv în ultimele 24 de ore.
438 afișări
Imaginea articolului PSD: Iohannis-Orban rescriu cu cinism istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara

PSD: Iohannis-Orban rescriu cu cinism istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara

Social-democraţii îi acuză pe Klaus Iohannis şi Ludovic Orban că „rescriu cu cinism istoria - să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara”, în condiţiile în care un nou record a fost înregistrat marţi la decesele persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2.

„Peste 2.000 de infectaţi în medie, zilnic, după alegeri! PNL şi Iohannis se tot felicită reciproc pentru <succesul> de la locale. Peste 600 de pacienţi la terapie intensivă! USR face Marşul Bucuriei pe străzile Capitalei. 73 de decese într-o zi, record absolut de la debutul pandemiei! Dreapta Unită susţine la unison că alegerile parlamentare din decembrie nu trebuie amânate. De la <Fiat justitia, et pereat mundus>, Iohannis-Orban rescriu cu cinsim istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri ţara”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Un nou record a fost înregistrat marţi în cazul persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, de această dată în cazul deceselor. Un număr de 73 de oameni au murit în ultimele 24 de ore.

Alte 2.121 de oameni au fost testaţi pozitiv.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
iohannis,
orban

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici