PSD îşi aşteaptă susţinătorii cu vin roşu fiert

Vin roşu fiert, ceai fierbinte cu lămâie şi covrigi, aceasta este trataţia de care vor avea parte cei care, duminică seară, vor veni la sediul central al PSD, pentru a viziona rezultatele alegerilor parlamentare, prezentate de exit-poll-uri.

25 afișări
Imaginea articolului PSD îşi aşteaptă susţinătorii cu vin roşu fiert

PSD îşi aşteaptă susţinătorii cu vin roşu fiert

Trataţia va putea fi procurată de la două mese mari, aşezate de-o parte şi de alta a scenei imense, de lângă sediul central. Vinul a fost adus în mai multe bidoane de câte 20 de litri, el urmând a fi distribuit în pahare de unică folosinţă.

Deocamdată, pe mesele respective sunt aşezate farfurii şi pahare de unică folosinţă, condimente pentru vin fiert, lămâi, dar şi baxuri cu zahăr.

În aşteptarea rezultatelor, scena din curtea PSD este luminată în roşu şi în nuanţe conexe, de către o orgă de lumini, în acordurile melodiei celebrei cântăreţe Madonna, "Give it to me", precum şi ale melodiei lui Queen, "We are the Champions".

Până la ora transmiterii acestei ştiri la sediul PSD se află doar vicepreşedinţii Liviu Dragnea şi Cristian Diaconescu, precum şi senatorul Şerban Mihăilescu.

Ceilalţi lideri PSD şi PC sunt aşteptaţi la sediul PSD în jurul orei 20.00, pentru a urmări, împreună, exit-poll-urile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici