PSD nu a făcut propunere de premier la Cotroceni. Condiţiile în care ar vota un viitor guvern

  • Social-democraţii nu au făcut, miercuri, nicio propunere de premier, la consultările cu şeful statului de la Palatul Cotroceni.
  • Marcel Ciolacu, a anunţat însă că partidul ar vota o echipă de specialişti.
1246 afișări
Imaginea articolului PSD nu a făcut propunere de premier la Cotroceni. Condiţiile în care ar vota un viitor guvern

PSD nu a făcut propunere de premier la Cotroceni. Condiţiile în care ar vota un viitor guvern

PSD a participat miercuri la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, dar nu a făcut nicio propunere de premier.

„Am înştiinţat preşedintele României astăzi (miercuri-n.r.) că nu aveam de gând, cum nu am avut nici prima oară, să venim cu o propunere de prim-ministru al PSD. Nici măcar în componenţa guvernului să fie membri PSD sau Pro România. Decizia preşedintelui şi a PNL a fost de a prelungi această criză. Vom vedea decizia de această dată. Dacă se vine cu un prim-ministru şi un guvern de specialişti în integralitatea sa, PSD nu are nimic împotrivă să îl voteze”, a spus Marcel Ciolacu, la finalul consultărilor de la Cotroceni.

Klaus Iohannis a chemat, miercuri, partidele la consultări pentru desemnarea unui nou premier, după ce Ludovic Orban şi-a depus mandatul de premier desemnat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
consultări,
psd,
premier

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici