PSD nu va mai iniţia nici moţiunea de cenzură nici moţiuni simple

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, i-a promis, marţi seară, premierului Călin Popescu Tăriceanu, că PSD nu va mai iniţia nici moţiuni simple până la finalul mandatului actualului Guvern, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse care au participat la întâlnire.

14 afișări
Imaginea articolului PSD nu va mai iniţia nici moţiunea de cenzură nici moţiuni simple

PSD nu va mai iniţia nici moţiunea de cenzură nici moţiuni simple (Imagine: Mediafax Foto)

Surse care au participat la întâlnirea de la Palatul Victoria, dintre reprezentanţi ai Guvernului şi lideri ai PSD, au declarat că, după ce a acceptat adoptarea măsurilor propuse de PSD în cele două moţiuni simple adoptate, marţi, de Camera Deputaţilor, respectiv de Senat, premierul a cerut asigurări de la liderul social-democrat că nu se va mai confrunta cu moţiuni până la finalul mandatului.

Geoană i-a promis lui TăriceanuPSD nu va mai iniţia moţiunea de cenzură pe care intenţiona să o depună dacă Guvernul nu devansa la 1 octombrie majorarea pensiilor, dar şi că social-democraţii nu vor mai iniţia nici moţiuni simple.

Preşedintele PSD anunţa pe 3 septembrie, după şedinţa grupurilor parlamentare ale social-democraţilor dinaintea începerii sesiunii parlamentare, că PSD va iniţia, pe lângă moţiunile simple pe educaţie şi agricultură, o moţiune simplă pe tema infrastructurii şi că pregăteşte o altă moţiune simplă pe sănătate.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi seară, la Palatul Victoria, că Guvernul a acceptat propunerea PSD privind devansarea majorării pensiilor pentru data de 1 octombrie, motiv pentru care social-democraţii renunţă la intenţia de a depune o moţiune de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici