PSD: PNL şi USR-PLUS au arătat că promisiunea transparenţei totale a fost o minciună cinică

PNL şi USR-PLUS au blocat înfiinţarea comisiei parlamentare de anchetă a deceselor COVID-19, arătând ţării că promisiunea transparenţei totale a fost o minciună cinică, au transmis reprezentanţii PSD.

338 afișări
Imaginea articolului PSD: PNL şi USR-PLUS au arătat că promisiunea transparenţei totale a fost o minciună cinică

Sursa foto: Mediafaxfoto

Social-democraţii susţin că PNL şi USR-PLUS vor să ascundă în continuare adevărul milioanelor de români pentru a-i ţine în continuare captivi pe baza unor date secrete.

„Votul lor este însă şi dovada supremă că le este groază de reacţia oamenilor. Mai ales că, potrivit presei, raportul Ministerului Sănătăţii privind decesele COVID-19 este gata, dar noului ministru îi este teamă să îl facă public! Şi asta, deoarece pe lângă cei 2.300 de morţi în plus, apar alte 3.000 de decese neraportate! 3.000 de morţi cu diagnostic secundar COVID-19, despre care nu s-a ştiut până acum”, susţin reprezentanţii PSD.

Aceştia spun că sunt 5.300 de decese în plus faţă de statisticile oficiale şi că, din acest motiv, înfiinţarea comisiei de anchetă propusă de PSD era soluţia justă şi necesară.

„În România, însă, în guvernarea apostolilor transparenţei, ascunderea adevărului a devenit politică de stat”, au mai transmis social-democraţii.

Proiectul de hotărâre pentru înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la acuzaţiile lui Vlad Vociulescu, referitoare la raportarea falsă a numărului de morţi, a fost respins marţi.

156 de parlamentari au votat „pentru”, 230 „contra” şi nu a fost înregistrată nicio abţinere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici