PSD pune presiune pe PNL pentru a creşte salariul minim cu 200 de lei net

  • Insistăm ca salariul minim să fie majorat cu 200 de lei net, bani care să rămână efectiv în buzunarul oamenilor, afirmă prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea.
  • „Ar însemna o creştere a venitului cu aproape 15%, aproape dublu faţă de varianta guvernului”, calculează fostul primar general al Capitalei.
3988 afișări
Imaginea articolului PSD pune presiune pe PNL pentru a creşte salariul minim cu 200 de lei net

Gabriela Firea

„Ei cu bătălia pe funcţii, noi cu problemele oamenilor! Insistăm ca salariul minim să fie majorat cu 200 de lei net, bani care să rămână efectiv în buzunarul oamenilor. Ar însemna o creştere a venitului cu aproape 15%, aproape dublu faţă de varianta guvernului.

Propunerea noastră, similară cu cerinţele marilor sindicate, are în vedere necesitatea ca oamenii să poate face faţă, cât de cât, avalanşei scumpirilor”, scrie, pe Facebook, Gabriela Firea.

Ea aminteşte că premierul a anunţat posibilitatea creşterii salariului minim brut cu 8%.

„Credem că este prea puţin! Creşterea salariului minim trebuie să fie mai consistentă! Propunerea PSD este mult mai aproape de nevoile românilor. România are unul dintre cele mai mici salarii minime europene şi unul dintre cele mai mari preţuri la energie! De exemplu, s-a înregistrat un nou record maxim al preţul pe piaţa spot a energiei – 1202 lei/MWH”, conchide Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
salariu minim,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici