PSD, replică pentru Drulă: „În istorie tot cu ”filosofia răngii” aţi rămas şi cu minciuni insistaţi”

Social-democraţii, au reacţionat, miercuri, la criticile aduse de liderul USR, Cătălin Drulă, ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu: „ În istorie tot cu aţi rămas şi tot voi cu minciuni acum insistaţi”.

365 afișări
Imaginea articolului PSD, replică pentru Drulă:  „În istorie tot cu ”filosofia răngii” aţi rămas şi cu minciuni insistaţi”

„USR, stai şi numără până la 10, înainte să mai deschizi gura! (ştim că sunteţi obişnuiţi până la 9... procente). Deoarece aveţi probleme de memorie, vă reamintim istoria echipei voastre de <competenţi>, condusă de Cătălin <Rangă> Drulă, care nu a reuşit să aprobe, anul trecut, bugetul Metrorex! O echipă de <specialişti> care a îngropat şi mai mult Metrorex în datorii, neplătind, în 2021, facturile de mentenanţă ale companiei! Dacă tăceaţi... căci în istorie tot cu <filosofia răngii> aţi rămas şi tot voi cu minciuni acum insistaţi”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Reacţia PSD vine după ce Cătălin Drulă a afirmat că „Grindeanu tocmai dă zilele astea un recital de guvernare pesedistă: incompetenţă, tupeu, combinaţii. Şi bucureştenii suferă şi se înghesuie la metrou din cauza lui”.

Drulă scrie pe Facebook că ultima piatră aruncată în baltă e despre subvenţia metroului bucureştean: „Problema reală e cât de mare a ajuns subvenţia din cauza creşterilor necontrolate de salarii şi a angajărilor făcute de PSD şi PNL la metrou”.

„Dacă în 2016 subvenţia anuală era de 315 milioane lei, a ajuns în bugetul pe 2022 al lui Grindeanu la 818 milioane. Iar peste câteva zile la rectificare vor mai adaugă sute de milioane (Metrorex a cerut +700 de milioane)”, a transmis liderul USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
drulă,
metrorex

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici