PSD şi PC au decis să constituie echipe de campanie comune

Conducerile PSD şi PC au stabilit, marţi, în cadrul Delegaţiei Permanente Naţionale a Alianţei PSD+PC, o serie de măsuri organizatorice în vederea campaniei electorale pentru alegerea preşedintelui României, hotărând să constituie echipe de campanie comune la nivel naţional şi judeţean.

25 afișări
Imaginea articolului PSD şi PC au decis să constituie echipe de campanie comune

PSD şi PC au decis să constituie echipe de campanie comune (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Azi (marţi, n.r.) am stabilit că la nivelul fiecărui judeţ vom lucra în comun cu echipele de campanie, iar acest lucru va fi comunicat, ca instrucţiuni clare de la centru, în următoarele zile", a declarat, după şedinţa Delegaţiei Permanente Naţionale a Alianţei PSD+PC, preşedintele PSD, Mircea Geoană.

El a adăugat că, în calitate de candidat la prezidenţiale, are nevoie de tot talentul şi de toată priceperea pe care le poate aduna şi, în mod firesc, s-a îndreptat cu prioritate către partenerii de alianţă.

"În echipa de campanie, de organizare, de ziua votului, mai ales în echipa de ofertă pentru candidatura mea - acest lucru a fost convenit şi vom intra într-o formă de colaborare", a spus Geoană, care a adăugat că PSD şi PC vor stabili şi o listă comună de personalităţi şi de specialişti în diverse domenii care să li se alăture în acest efort.

Geoană a menţionat că la şedinţa de marţi s-a stabilit că în colectivul de redactare a ofertei sale electorale să coopteze cei mai buni specialişti pe care PC îi va propune.

Liderul PSD a mai spus că s-a hotărât, totodată, ca la început de sesiune parlamentară grupurile PSD şi PC să stabilească, împreună, paşii de urmat din punct de vedere al strategiei parlamentare în această sesiune.

"Vom face echipă de campanie naţională comună, dar şi la nivel judeţean. Am stabilit un calendar al acţiunilor, până în campanie, astfel: organizarea a câte unui Birou Politic al fiecărui partid în parte, apoi a unei reuniuni a tuturor liderilor judeţeni PSD şi PC. În a doua jumătate a lunii septembrie, vom organiza câte un Congres şi apoi un Congres comun pentru lansarea candidatului comun", a precizat şi preşedintele PC, Daniela Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici