PSD şi PNL nu mai ţin cont de standardele de integritate în alegeri. Care sunt candidaturile controversate

  • PSD şi PNL nu mai ţin cont de standardele de integritate în alegeri.
  • PNL îl susţine pe Iulian Dumitrescu pentru şefia CJ Prahova; PSD nu îl susţine.
  • Costel Alexe şi Mihai Chirica – candidaţii PNL pentru şefia CJ Iaşi şi Primăria Iaşi – sunt ambii trimişi în judecată de DNA.
  • Clotilde Armand – urmărită penal de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 – candidează la Primăria Sector 1 din partea USR/Dreapta Unită.
871 afișări

Odată intrate în febra alegerilor comasate, partidele politice, în special cele aflate la guvernare, sunt în căutarea unor candidaţi cu susţinere electorală. Vânătoarea a ajuns atât de mare, încât duşmanii politici de ieri sunt camarazii de azi, iar liderii controversaţi nu mai sunt atât de problematici, dacă aceştia candidează din partea partidului care trebuie. Un exemplu e în judeţul Argeş, unde acum doi ani Alina Gorghiu făcea petiţii publice ca să-l dea afară din Parlament pe deputatul PSD Aurel Bălăşoiu. Zilele trecute, aceeaşi Alina Gorghiu, ca şef de organizaţie PNL, l-a lansat pe deputat la primăria comunei Rociu, judeţul Argeş, relatează Aleph News.

Alina Ghorghiu nu numai că a lansat o petiţie, dar vrea să schimbe şi Constituţia. Deci ea a propus pentru acest deputat să plece din Parlamentul României. Pentru că atunci când au apărut acele acuzaţii de act sexual cu un minor şi viol, Bălăşoiu era deputat PSD şi a intrat subit în concediu ca să oprească scandalul, ca să nu mai apară în public, Alina Gorghiu a sugerat că trebuie să modificăm Constituţia.

Robert Negoiţă are mai multe dosare la Direcţia Naţională Anticorupţie, dar având în vedere că este un primar de succes, nu mai contează filtrul integrităţii şi este în continuare susţinut de ambele partide pentru Primăria Sectorului 3. 

Alegeri 9 iunie: candidaturi controversate

  • Iulian Dumitrescu, pus sub acuzare de DNA – candidat PNL la şefia CJ Prahova
  • Costel Alexe, trimis în judecată de DNA – candidat PNL la şefia CJ Iaşi
  • Mihai Chirica, trimis în judecată de DNA – candidat PNL la Primăria Iaşi
  • Clotilde Armand, urmărită penal – candidat USR la Primăria Sector 1
  • Robert Negoiţă, urmărit penal – candidat PSD – PNL la Primăria Sector 3
  • Mohammad Murad, urmărit penal – candidat AUR la CJ Constanţa
  • Sergiu Sechelariu – simbol controversat al guvernării A. Năstase – candidat PNL pentru Primăria Bacău

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici