PSD spune că Guvernul menţine stare de alertă pentru a mai sustrage nişte bani/ "Ar trebui declanşată stare de alertă locală"

  • Lucian Romaşcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a prezentat date prin care social-democraţii vor să demonstreze că PNL te manipulează
  • Ei spun că Guvernul se foloseşte de starea de alertă pentru a mai sustrage nişte bani
  • Social-democraţii nu văd necesitatea prelungirii stării de alertă la nivel national
  • PSD a făcut, deja, sesizare la CCR, pe motiv că Guvernul nu a cerut încuviinţarea Parlamentului pentru adoptarea HG care prelungeşte menţinerea restricţiilor
1941 afișări
Imaginea articolului PSD spune că Guvernul menţine stare de alertă pentru a mai sustrage nişte bani/  "Ar trebui declanşată stare de alertă locală"

PSD spune că Guvernul menţine stare de alertă pentru a mai sustrage nişte bani/ "Ar trebui declanşată stare de alertă locală"

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a spus că Guvernul te manipulează şi foloseşte în interes propriu pandemia, pentru a mai face rost de bani. Social-democraţii nu văd de ce s-ar prelungi starea de alertă la nivel national. Ei au sesizat, deja, Curtea, pe posibil conflict, pe motiv că Guvernul nu a cerut încuviinţarea Parlamentului pentru prelungire.

LUCIAN ROMAŞCANU, purtător de cuvânt PSD: Din ştiinţa mea, a fost deja sesizată Curtea, aşteptăm data la care se va pronunţa. 108 localităţi din 28 de judeţe se înregistrează o rată de incidenţă de 0,5 cazuri la 1/000 de locuitori. Cele 108 localităţi reprezintă doar 3,3 % din totalul celor 3228 de UAT-uri. Nu ar trebui prelungită starea de alertă la nivel national, ci ar trebui declanşată stare de alertă locală. Ca să justifice deciziile din pandemie, inclusiv tunurile financiare, ori numirile clientelare. Guvenrul PNL având nevoie să arate că lucrurile sunt mai grave decât sunt în realitate pentru a continua aceste acţiuni. Firmele prietene au făcut stocuri de măşti de protecţie pentru 2 stări de alertă, probabil.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici