PSD strânge semnături, în alb, pentru moţiunea de cenzură

PSD a început deja să strângă semnături, în alb, de la proprii parlamentari, pentru iniţierea moţiunii de cenzură, până marţi semnând mai puţin de jumătate dintre senatorii şi deputaţi social-democraţi.

3 afișări
Imaginea articolului PSD strânge semnături, în alb, pentru moţiunea de cenzură

PSD strânge semnături, în alb, pentru moţiunea de cenzură

Social-democraţii au început să strângă semnături de la proprii parlamentari pentru iniţierea moţiunii de cenzură anunţate de conducerea partidului, chiar dacă textul moţiunii nu este încă finalizat.

Liste de semnături, în alb, au circulat, încă de luni, la şedinţele grupurilor senatorilor şi deputaţilor social-democraţi, însă absenteismul acestora a făcut ca un mic număr de parlamentari PSD să semneze luni pe liste.

Aceleaşi liste au circulat şi marţi, la începutul şedinţei grupurilor parlamentare reunite ale PSD, pe ele fiind 54 de semnături ale deputaţilor şi puţin peste 20 ale senatorilor.

Conducerea centrală a PSD a reconfirmat, marţi, decizia de a iniţia o moţiune de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici