Robert Turcescu face alianţă cu PSD. A semnat pentru declanşarea referendumului de demitere a lui Clotilde

Jurnalistul Robert Turcescu a semnat pentru declanşarea referendumului de demitere a primarului sectorului 1, Clotilde Armand. Gestul său vine pe fondul scandalului legat de gunoaiele cu care se confruntă Primăria sectorului 1.

30864 afișări
Imaginea articolului Robert Turcescu face alianţă cu PSD. A semnat pentru declanşarea referendumului de demitere a lui Clotilde

PSD strânge semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand

Turcescu a crititat-o în mai multe rânduri pe Clotilde pentru modul cum a gestionat colectarea gunoiului în sector, jurnalistul lăsând la un moment dat doi saci de gunoi, unul în faţa Primăriei şi unul în faţa sediului Romprest, în semn de protest faţă de „războiul mizerabil dintre administraţia locală şi compania de salubritate, a cărui prizonieri sunt bucureştenii”.

PSD a declanşat, sâmbătă, o campanie de strângere de semnături pentru demiterea primarului USR PLUS, de la Sectorul 1, Clotilde Armand, din cauza situaţiei în care se găseşte zona.
 
„Străzile laterale şi trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac şi crengi, iar oamenii sunt profund nemulţumiţi de debandada administrativă. Sectorul este neadministrat, spaţiul urban este căzut în degradare”, a spus Alexandru Petrescu, vicepreşedintele PSD Sector 1.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici