PSD va analiza luni prezenţa la scrutinul intern, dar Dragnea nu vrea sancţiuni: Nu sunt atât de rău

Liderii PSD vor analiza, luni, în Comitetul Executiv Naţional, prezenţa la urne din scrutinul intern, fiind o bună "radiografie" a capacităţii de organizare a partidului, a anunţat, duminică, Liviu Dragnea, care spune însă că nu se pune problema sancţiunilor, ci va fi doar o evaluare pentru viitor.

298 afișări
Imaginea articolului PSD va analiza luni prezenţa la scrutinul intern, dar Dragnea nu vrea sancţiuni: Nu sunt atât de rău

Liviu Dragnea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Dragnea s-a declarat "foarte mulţumit" de prezenţa la vot înregistrată până în acest moment, în ciuda vremii nefavorabile în mare parte din ţară.

"Colegii mei au venit în număr mare şi continuă să vină în număr foarte mare. Chiar contează. Deşi a fost un singur candidat, prezenţa lor pe o astfel de zi spune multe despre încredere, despre speranţele lor", a spus Dragnea.

Liderul PSD a explicat că, dincolo de "exerciţiul democratic" care este scrutinul intern, aceste alegeri spun foarte multe despre "realitatea" din fiecare filială şi care este capacitatea de organizare a partidului.

"Cei care au venit la vot (...) sunt chiar membri activi, membri pe care ne putem baza", a spus Dragnea.

Preşedintele interimar al PSD a spus că această situaţie va fi analizată luni, în Comitetul Executiv Naţional.

"E unul din punctele de dezbatere, prezenţa al vot, fiecare coleg o să spună ce-a simţit. (...) Fiecare trebuie să-şi facă o analiză, cum stă în organizaţie. E important, e o radiografie", a precizat Dragnea.

Întrebat însă dacă se impun sancţiuni, având în vedere situaţia din judeţe precum Cluj, unde prezenţa este foarte redusă, Dragnea a spus că nu este cazul. "Nu sunt atât de rău, numai că ştim chiar cum stăm fiecare", a spus liderul interimar al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici