PSD va anunţa săptămâna viitoare candidaţii la Bucureşti. Teodorovici, exclus pentru Capitală - surse

PSD îşi va anunţa, săptămâna viitoare, toţi candidaţii pentru Bucureşti, atât pentru sectoare, cât şi pentru primăria generală, iar evenimentul va avea loc în cadrul unui Comitet Executiv al partidului.

1115 afișări
Imaginea articolului PSD va anunţa săptămâna viitoare candidaţii la Bucureşti. Teodorovici, exclus pentru Capitală - surse

PSD va anunţa săptămâna viitoare candidaţii la Bucureşti. Teodorovici, exclus pentru Capitală - surse (Imagine: Bogdan Baraghin/ Mediafax Foto)

Surse din PSD au declarat pentru MEDIAFAX că evenimentul va avea loc într-o locaţie care să permită candidaţilor să îşi anunţe şi proiectele pentru Bucureşti. ''Nu vrem ceva frust. Va fi o locaţie care să permită candidaţilor să se şi exprime. Încă nu am decis'', ne-au precizat sursele noastre.

În ceea ce priveşte primăria Capitalei, fostul ministru de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi-a anunţat public intenţia de a candida. ''Am certitudinea că aş fi în stare să gestionez nu doar un sector, ci şase sectoare. Dar nu este vorba despre mine, ci este vorba despre ce este cel mai bine pentru partid, pentru bucureşteni'', a scris Teodorovici marţi pe Facebook.

Sursele MEDIAFAX susţin, însă, că Teodorovici a fost măsurat în sondaje şi are un scor foarte mic. ''Nu poate candida Teodorovici. Eventual, o primărie de sector, dar la Capitală nici nu se pune problema. Gabriela Firea stă mult mai bine. Este la peste 30% în sondajele noastre'', ne-au precizat surse din conducerea PSD.

Aceleaşi surse susţin că la nivelul partidului este o supărare foarte mare din cauză că foştii miniştrii Nicolae Bănicioiu, Rovana Plumb, Daniel Constantin şi Eugen Teodorovici nu doresc să candideze la sectoare. ''Este foarte multă supărare în partid. Au fost prea sus şi acum, când partidul are nevoie de ei, nu intră în bătălie. E foarte multă supărare'', au relatat lideri din conducerea formaţiunii.

PSD amână lansarea candidaţilor pentru că sunt mai multe sondaje interne care sunt aşteptate de liderii partidului - printre care şi cel Orban vs Firea. La Sectorul 5, PSD măsoară mai mulţi politicieni şi încă nu s-a decis candidatul. O decizie se va lua la începutul săptămânii viitoare, după ce vor veni sondajele. De asemenea, se amână şedinţa Biroului Permanent Naţional, anunţată de Liviu Dragnea, în care urma să se anunţe candidatul la Sectorul 5.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici