PSD va introduce moţiunea de cenzură la începutul sesiunii de toamnă

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, luni, că depunerea unei moţiuni de cenzură la începutul sesiunii parlamentare de toamnă a fost aprobată de Comitetul Executiv al formaţiunii social-democrate.

1 afișare
Imaginea articolului PSD va introduce moţiunea de cenzură la începutul sesiunii de toamnă

PSD va introduce moţiunea de cenzură la începutul sesiunii de toamnă

Geoană a spus că PSD va introduce o moţiune de cenzură pentru formarea unui Guvern stabil şi competent, recurgerea la acest gest politic fiind motivată de criza politică determinată de eşecul celor două Guverne de după 2004 în a găsi răspunsuri la priorităţile adevărate ale cetăţenilor.

De asemenea, el a spus că liderii partidului au luat o decizie şi cu privire la disciplina votului în Parlament, dând asigurări că toţi parlamentarii social-democraţi vor vota pentru aprobarea moţiunii.

Geoană a mai spus că la votul din CEx asupra iniţierii unei moţiuni de cenzură s-a înregistrat o singură abţinere, a preşedintelui PSD Alba, Ioan Aurel Rus.

Liderul PSD a declarat că membrii CEx au aprobat şi iniţierea de consultări transparente cu partidele, pentru constituirea unei majorităţi parlamentare, a unui program de guvernare şi a unui candidat la funcţia de prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici