PSD va propune un Guvern cu 13 ministere şi 4 miniştri delegaţi

PSD ar putea propune, prin programul de guvernare care va fi prezentat la Consiliul Naţional din 16 octombrie, o structură de Guvern cu 13 ministere şi patru miniştri delegaţi, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

30 afișări
Imaginea articolului PSD va propune un Guvern cu 13 ministere şi 4 miniştri delegaţi

PSD va propune un Guvern cu 13 ministere şi 4 miniştri delegaţi (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Structura de Guvern pe care ar urma să o propună PSD prin programul de guvernare ar putea conţine patru miniştri delegaţi, printre care unul pentru relaţia cu Parlamentul, unul pentru Turism şi unul pentru gestionarea fondurilor europene.

Aceleaşi surse au menţionat că programul de guvernare va propune o impozitare progresivă în trei trepte: 14% pentru veniturile între 1.000 şi 2.000 lei, 18% pentru veniturile între 2.000 de lei şi 4.000 de lei şi 22% pentru veniturile ce depăşesc 4.000 de lei.

Cele trei cote de impozitare figurează deocamdată ca propunere a departamentelor de specialitate, acestea putând fi, potrivit surselor citate, modificate în urma discuţiilor cu organizaţiile judeţene, în sensul majorării cotelor de impozitare la 16, 20, respectiv 25%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici