PSD vrea să includă în structura conducerii şi aleşii locali. Zetea: Mai multe minţi luminate

Liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat, sâmbătă, în urma întâlnirii conducerii partidului cu preşedinţii consiliilor judeţene şi primarii, că doreşte ca în conducerea partidului să facă parte „mai multe minţi luminate”, respectiv aleşii locali.

283 afișări
Imaginea articolului PSD vrea să includă în structura conducerii şi aleşii locali. Zetea: Mai multe minţi luminate

PSD vrea să includă în structura conducerii şi aleşii locali. Zetea: Mai multe minţi luminate

„Felicităm conducerea PSD pentru propunerea de modificare a statutului, în ceea ce priveşte lărgirea componenţei CEx, cu includerea în cadrul viitoarei structuri a PSD, pe lângă preşedinţii de organizaţii judeţene, şi a aleşilor locali, a primarilor. Suntem convinşi că o astel de măsură va duce a o îmbunătăţire, pentru că un for de conducere, cu cât este mai larg, cu cât mai multe minţi luminate vin cu idei şi se provoacă dezbateri, cu atât decizia poate fi mai bună, cu atât mai mult cu cât aleşii locali sunt cei mai aproape de cetăţean”, a declarat Gabriel Zetea.

La rândul său, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că în cadrul şedinţei, s-a discutat despre problemele la nivel de administraţie locală, dar şi despre „propuneri pentru îmbunătăţirea guvernării atunci când PSD va reveni la guvernare ”.

„Au fost trecute în revistă mai multe probleme cu care se confruntă primarii şi preşedinţii de consilii judeţene, reacţiile în lanţ asupra măsurilor de austeritate impuse de actualul Guvern, au fost făcute propuneri pentru îmbunătăţirea guvernării atunci când PSD va reveni la guvernare şi s-au purtat şi discuţii politice privitoare la acţiunile din Parlament de săptămâna viitoare, precum şi pregătirea pentru precampania şi campania electorală în vederea alegerilor locale şi posibil, parlamentare, simultan”, a declarat Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
aleşi locali,
zetea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici