Puiu Haşotti: PNL nu va intra în nicio formulă de guvernare, dacă Guvernul Tăriceanu cade

Vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că PSD “are tot dreptul de a iniţia o moţiune de cenzură”, însă în cazul în care Guvernul Tăriceanu va cădea, PNL nu va intra în nici o formulă de guvernare.

1 afișare
Imaginea articolului Puiu Haşotti: PNL nu va intra în nicio formulă de guvernare, dacă Guvernul Tăriceanu cade

Puiu Haşotti: PNL nu va intra în nicio formulă de guvernare, dacă Guvernul Tăriceanu cade

“Este dreptul PSD să depună această moţiune de cenzură”, a declarat vicepreşedintele PNL Puiu Haşotti.

Aceasta a precizat, însă, că "în cazul în care, în urma adoptării acestei moţiuni de cenzură, Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu va cădea, PNL nu va intra în nici o formulă de guvernare”.

“Ceea ce spun este că PNL nu va intra în nici o formulă de guvernare, în situaţia în care Guvernul Tăriceanu cade”, a arătat Haşotti, care a ţinut să menţioneze că nu vede care ar putea fi componenţa unui nou Guvern.

“Eu nu văd care va fi componenţa noului Guvern, în cazul în care Guvernul Tăriceanu va cădea. Probabil PSD-PD”, a menţionat vicepreşedintele liberal.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici