Purtător de cuvânt PSD: Vizita lui Nuland are conotaţie pozitivă. Nu a reproşat ceva guvernului

Vizita asistentului secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland are "o conotaţie profund pozitivă", oficialul american neavând ceva de reproşat guvernului, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan.

434 afișări
Imaginea articolului Purtător de cuvânt PSD: Vizita lui Nuland are conotaţie pozitivă. Nu a reproşat ceva guvernului

Purtător de cuvânt PSD: Vizita lui Nuland are conotaţie pozitivă. Nu a reproşat ceva guvernului (Imagine: Facebook)

"Vizita asistentului secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, are o conotaţie profund pozitivă pentru parteneriatul dintre România şi SUA şi a reprezentat un prilej de reiterare a sprijinului Statelor Unite pentru ţara noastră. De asemenea, Victoria Nuland a venit la Bucureşti pentru a transmite, din partea preşedintelui Barack Obama, un mesaj de felicitare a Executivului si cetăţenilor romani pentru împlinirea a 10 ani de la aderarea României la NATO şi nicidecum pentru a reproşa ceva Guvernului", a susţinut Ivan.

Ivan a denunţat "mesajele negative" promovate de "propaganda băsistă", care au fost "desfiinţate" de către diplomatul american.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai susţinut că mesajele lui Nuland referitoare la Republica Moldova sunt "un avertisment dat lui Traian Băsescu, care promovează un discurs lipsit de prudenţă în ceea ce priveşte unirea Republicii Moldova cu România si, deopotrivă, o confirmare privind corectitudinea discursului moderat şi constructiv, promovat de premierul Victor Ponta pe această temă".

Vizita de două zile la Bucureşti a Victoriei Nuland se înscrie într-un turneu european care a început marţi în Olanda şi care a inclus Germania şi Lituania. De la Bucureşti, Nuland va pleca la Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici